ΤΕΝΙΣ

Εύκολη και "άβολη" νίκη για τη Σερένα

Εύκολη και "άβολη" νίκη για τη Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε με 6-1, 6-2 την αδερφή της, Βένους και προκρίθηκε στον τελικό του Family Circle Cup στο Τσάρλεστον.

Μια ξεκούραστη Βένους Γουίλιαμς θα μπορούσε να δυσκολέψει τη Σερένα! Μια Βένους που ερχόταν από δύο αγώνες την προηγούμενη ημέρα, δεν είχε τύχη.

Η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο νίκησε με 6-1, 6-2 σε 54 λεπτά την πάλαι ποτέ κορυφαία παίκτρια στον κόσμο στα ημιτελικά του Family Circle Cup.

Η Σερένα θα αγωνιστεί για 4η φορά στον τελικό του μοναδικού χωμάτινου τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τσάρλεστον, το οποίο διεξάγεται σε πράσινο/γκρι χωμάτινη επιφάνεια.

Μετά το τέλος του αγώνα η νικήτρια στο Μαϊάμι σχολίασε "α πλά αφοσιώθηκα στον αγώνα. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για τη Βένους να δίνει τρεις αγώνες σε δύο ημέρες, αλλά δεν θα το παραδεχθεί ποτέ".

Πέτυχε την 14η νίκη της εις βάρος της αδερφής της σε 24 αγώνες στην πρώτη τους αναμέτρηση στο χώμα μετά από έντεκα χρόνια.

Τότε η Σερένα είχε νικήσει τη Βένους στον τελικό του Ρολάν Γκαρός στη μοναδική εμφάνιση τους στον τελικό. Από εκεί είχε ξεκινήσει και το περίφημο Serena Slam.

Είναι ενδιαφέρον γιατί ο τίτλος στο Παρίσι είναι ο τελευταίος στην κόκκινη επιφάνεια, έχουν ακολουθήσει τίτλοι στο Τσάρλεστον και το 2012 στα μπλε γήπεδα της Μαδρίτης.

Η 31χρονη Σερένα παραδέχθηκε πως δεν παρακολουθεί γυναικείο τένις, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως " το γυναικείο τένις είναι απίστευτο, όμως βλέποντας τις αντιπάλους μου μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό μου!".

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό πήρε η πρώην Νο1 Γέλενα Γιάνκοβιτς. Η Σέρβα που τα έβαλε με τον προπονητή της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της με τη Στέφανι Βόγκελε. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 6-4, 6-7 (8-10), 6-2 υπέρ της JJ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ