ΤΕΝΙΣ

Σαράποβα - Γουίλιαμς στον τελικό της Κωνσταντινούπολης

Σαράποβα - Γουίλιαμς στον τελικό της Κωνσταντινούπολης
Σαράποβα - Γούλιαμς

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Σερίνα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Μαρία Σαράποβα στον τελικό του WTA Championships της Κωνσταντινούπολης.

Πολύ εύκολα οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου ξεπέρασαν τα εμπόδια των Βοζνιάκι, Αζαρένκα αντίστοιχα. Την αρχή έκανε η "real No1" Σερίνα Γουίλιαμς η οποία επικράτησε πολύ εύκολα, όπως άλλωστε αναμενόταν, της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου.

Η Αμερικανίδα έκανε πραγματικό περίπατο με την "Άγκα" η οποία ήταν εξαντλημένη από τον αγώνα με την Εράνι και δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε μία καλή προπόνηση στην Γουίλιαμς ενόψει του τελικού.

Το τελικό 2-0 και οι αριθμοί μαρτυρούν την αλήθεια: 6-2, 6-1 τα σετ, 39-5 οι winners και μόλις 61 λεπτά αγώνα για την Αμερικανίδα που έφτασε ξεκούραστα στον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μαρία Σαράποβα η οποία δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το Νο1 από την Αζαρένκα αλλά έδωσε τις απαντήσεις που ήθελε στον ημιτελικό με την Λευκορωσίδα.

Με όπλο το πολύ καλό σερβίς και συνεχείς επιθέσεις η "Μάσα" εξάντλησε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και με δύο σετ (6-4, 6-2) πήρε το εισιτήριο για τον 9ο προσωπικό της τελικό τη φετινή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ