ΤΕΝΙΣ

Σαραπόβα σε δημοσιογράφο: "Είσαι παντρεμένος;"

Σαραπόβα σε δημοσιογράφο: "Είσαι παντρεμένος;"

Ένας δημοσιογράφος ήθελε προφανώς να μάθει για το εάν η Μαρία Σαραπόβα έχει κάποια σχέση και εκείνη του απάντησε με χιούμορ. (VIDEO)

Η Ρώμη για πολλούς θεωρείται η πόλη του έρωτα. Ένας δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Μαρία Σαραπόβα για τη συμμετοχή της στο τουρνουά της "αιώνιας πόλης" ήθελε να αναδείξει αυτή την πλευρά της ιταλικής πρωτεύουσας.

Έτσι, μετά την καθιερωμένη πια ερώτηση για το πως αισθάνεται για την επιστροφή της στα κορτ την ρώτησε και για το πως της φαίνεται η πόλη. Δεν έμεινε όμως εκεί. Αν και αστειευόμενος για να πάρει την αποστομωτική απάντηση της Ρωσίδας τενίστριας.

Αρχικά, η "Μάσα" στην ερώτηση για το εάν έχει εγκλιματιστεί μετά την επιστροφή της στους αγώνες είπε: "Αισθάνομαι πως σε κάθε αγώνα, την κάθε μέρα, μαθαίνω κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, για το πω να προετοιμάζομαι για έναν αγώνα. Τώρα που είμαι πίσω σε αυτά τα τουρνουά, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτές τις πόλεις, να ξυπνάω στη Ρώμη ή στη Μαδρίτη, με κάνει πολύ χαρούμενη".

Εκεί, εκμεταλλευόμενος το τελευταίο σκέλος της απάντησης της ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν είναι χαρούμενη με το να ξυπνάει στη Ρώμη ακόμα και χωρίς σύντροφο. Στην αρχή η Σαραπόβα δεν έκανε κάποιο σχόλιο χαμογελώντας, στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επέμεινε και της είπε ότι "Θα ήταν ωραίο".

Η Σαραπόβα συνέχισε να χαμογελάει και του απάντησε: "Είναι έτσι; Θα ήταν ωραίο, εντάξει, μπορεί για σένα. Είσαι παντρεμένος;". Φυσικά, όλοι στην αίθουσα γέλασαν μετά την απάντηση της Ρωσίδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24