ΤΕΝΙΣ

Πρόκριση και... σόου για Αζαρένκα!

Πρόκριση και... σόου για Αζαρένκα!

Η Βικτόρια Αζαρένκα πέρασε στα προημιτελικά του Australian Open για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και μετά τη νίκη επί της Στρίκοβα ρωτούσε να μάθει για... αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Η Βικτόρια Αζαρένκα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε και απέναντι στην Μπάρμπορα Στρίκοβα, με την Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης να νικάει με 6-2 6-4 στον 4ο γύρο του Australian Open και να παίρνει το εισιτήριο για τους "8" όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Κέρμπερ (6-4 6-0 τη συμπατριώτισσά της, Μπεκ).

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη φορά που η Λευκορωσίδα φτάνει στα προημιτελικά του Αustralian Open, Grand Slam που έχει κατακτήσει το 2012 και το 2013, με το εντυπωσιακό να είναι πως στη συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά παρακάλεσε να μάθει αν είχαν νικήσει οι... Denver Broncos (ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου).

Πρόκριση και... σόου για Αζαρένκα!

Όταν μάλιστα πληροφορήθηκε πως οι Broncos είχαν επικρατήσει 20-18 των New England Patriots ύψωσε και τα δυο της χέρια φωνάζοντας "Ναι", για να συμπληρώσει: "Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα. Ήμουν πολύ νευρική όλο το πρωί, δεν το έβλεπα και δεν ήθελα να ξέρω το αποτέλεσμα.

Όπως μπορείτε να δείτε είμαι φανατική των σπορ οπότε καταλαβαίνω όλους εσάς που έχετε άγχος με τις ομάδες σας επειδή το νιώθω και εγώ..."

Όσον αφορά στο τέταρτο κατά σειρά ζευγάρι των προημιτελικών αυτό θα το συνθέσουν δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Η Τζοάνα Κόντα απέκλεισε με 6-4 6-4 8-6 την Εκατερίνα Μακάροβα και έγινε η πρώτη Βρετανίδα που φτάνει στα προημιτελικά ενός Grand Slam μετά το 1983 ενώ η Κινέζα Σουάι Ζανγκ, η οποία έχει ξεκινησει από τα προκριματικά, άφησε εκτός συνέχειας την Αμερικανίδα Μάντισον Κις.

Πρόκριση και... σόου για Αζαρένκα!
Πρόκριση και... σόου για Αζαρένκα!

4ος γύρος Australian Open (τα αποτελέσματα της Δευτέρας):

Angelique Kerber (GER) - Annika Beck (GER) 6-4 6-0

Victoria Azarenka (BLR) - Barbora Strycova (CZE) 6-2 6-4

Johanna Konta (GBR) - Ekaterina Makarova (RUS) 4-6 6-4 8-6

Madison Keys (USA) - Shuai Zhang (CHN) 6-3 3-6 3-6

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Serena Williams (USA) vs Maria Sharapova (RUS)

Agnieszka Radwanska (POL) vs Carla Suárez Navarro (ESP)

Angelique Kerber (GER) vs Victoria Azarenka (BLR)

Johanna Konta (GBR) vs Shuai Zhang (CHN)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ