ΤΕΝΙΣ

Ο Τζόκοβιτς εγκατέλειψε το Παρίσι

Ο Τζόκοβιτς εγκατέλειψε το Παρίσι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το Μάστερς του Παρισιού, προκειμένου να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στους τελικούς του Λονδίνου.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μάστερς στο Παρίσι πήρε δίχως κόπο ο Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επρόκειτο να συναντήσει τον Γάλλο την Παρασκευή (11/11) στα προημιτελικά του προτελευταίου μεγάλου τουρνουα της χρονιάς, ωστόσο ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο απέσυρε τη συμμετοχή του.

Ο Σέρβος επιδείνωσε τον τραυματισμό του στον ώμο στον αγώνα του με τον συμπατριώτη του, Βίκτορ Τροΐτσκι.

Σε μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα ο νικητής τριών Grand Slam τίτλων φέτος ζήτησε συγνώμη από το γαλλικό κοινό, προσθέτοντας "η σεζόν μου είναι μεγάλη και κουραστική. Έδωσα όλους τους αγώνες μου σε υψηλό επίπεδο και τώρα το σώμα μου "ζητάει" ξεκούραση".

Ο Τζόκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον χαμένο ημιτελικό με αντίπαλο τον Κέι Νισικόρι την προηγούμενη εβδομάδα στη Βασιλεία. Ήταν... υποχρεωμένος να εμφανιστεί στο Παρίσι για να μην χάσει το bonus των 1.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ισχυρίστηκε ότι δεν έπαιξε στο Παρίσι για να μη χάσει τα χρήματα και ίσως για αυτό πίεσε τον εαυτό του και στο δεύτερο αγώνα με τον Τροΐτσκι.

Την επόμενη Κυριακή (20/11) ξεκινούν στο Λονδίνο οι τελικοί της ATP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ