ΤΕΝΙΣ

Νίκες για Παγδατή και Κύργιο στην Ατλάντα

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Μάρκος Παγδατής χρειάστηκε 78 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φράνσις Τιαφόε στην Ατλάντα και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νοά Ρούμπιν.

Ο Μάρκος Παγδατής χρειάστηκε 78 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φράνσις Τιαφόε στην Ατλάντα και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο 33χρονος Κύπριος πρωταθλητής επιβλήθηκε του Αμερικανού αντιπάλου του με 7-5 και 6-1.

Ο Παγδατής, φιναλίστ στην Ατλάντα το 2015, βελτίωσε το ρεκόρ του στο αμερικανικό τουρνουά σε 6-2 νίκες και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αναμετρηθεί με τον Αυστραλό, Μάθιου Εμπντεν.

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΓΙΟΣ

Από 'κει και πέρα, ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νοά Ρούμπιν στην Ατλάντα και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής επιβλήθηκε του Αμερικανού αντιπάλου του με 7-5 και 6-2. Ο Κύργιος στα προημιτελικά θ' αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Κάμερον Νορί, που απέκλεισε τον Τζέρεμι Τσάρντι, με 5-7, 6-4, 6-4.

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ