ΤΕΝΙΣ

"Μισώ το Γουίμπλεντον"

"Μισώ το Γουίμπλεντον"

Ο Μπενουά Περ χάρηκε μετά τον αποκλεισμό του γιατί δεν αντέχει το τουρνουά. Διαιτητής ανάγκασε Ισπανό τενίστα να βγάλει το μαύρο εσώρουχο του.

Ο Μπενουά Περ αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον και δυστυχώς για τον ίδιο οι δηλώσεις του δεν... χάθηκαν στη μετάφραση. Ίσως είναι ο πρώτος τενίστας τα τελευταία χρόνια που παραδέχθηκε πως δεν του αρέσει καθόλου η ατμόσφαιρα στο Grand Slam με τη μεγαλύτερη βαρύτητα.

" Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος που φεύγω από αυτό το μέρος, όπου η ατμόσφαιρα με δυσαρεστεί. Απλά, μισώ το Γουίμπλεντον και είμαι χαρούμενος που θα φύγω από το εδώ το δυνατό γρηγορότερο", είχε δηλώσει ο Γάλλος μετά τον αποκλεισμό του στον 1ο γύρο από τον Λούκας Ρόσολ την Τρίτη (24/6).

Ο Περ που αποκλείστηκε και από το διπλό την Τετάρτη (25/6) πρόσθεσε " δεν μου αρέσει το Γουίμπλεντον. Όταν μπαίνω στο κορτ μας λένε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά η αλήθεια είναι πως τα κορτ δεν είναι τόσο καλά. Μου είχαν επιβάλλει πρόστιμο 1.000 δολαρίων γιατί είπα τη λέξη "γα...το". Εδώ το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν πρόστιμα. Ίσως χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να φτιάξουν την επιφάνεια".

Το Γουίμπλεντον θεωρείται το "ιερό δισκοπότηρο" του τένις. Έχει εκσυγχρονιστεί χάρη στην κερδοφορία του, αλλά τις παραδόσεις του δεν τις εκτιμούν όλοι οι τενίστες. Η αλήθεια είναι πως γίνονται ακραία πράγματα.

Όπως το περιστατικό που κατήγγειλε ο Ισπανός τενίστας Μαρσέλ Γκρανόγιερ, όταν ο διαιτητής ανάγκασε τον παρτενέρ του, Μαρκ Λόπεθ να επιστρέψει στα αποδυτήρια για να αλλάξει εσώρουχα. Το μαύρο εσώρουχο που φορούσε διαγραφόταν μέσα στο λευκό σορτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ