ΤΕΝΙΣ

Μείωσε η Αργεντινή στο διπλό

Μείωσε η Αργεντινή στο διπλό

Ο Νταβίντ Ναλμπάντιαν και ο Εντουάρντο Στσβανκ επικράτησαν στο διπλό και η Αργεντινή δεν επέτρεψε στους Ισπανούς να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος και ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου, Φελίπε βρέθηκαν στο ολυμπιακό στάδιο της Σεβίλλης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο θρίαμβο της εθνικής Ισπανίας στον τελικό του Davis Cup.

Δεν είδαν αυτό που περίμεναν με την Αργεντινή να μειώνει σε 2-1 και να... μεταθέτει τους πανηγυρισμούς για την Κυριακή (4/12).

Οι Νταβίντ Ναλμπάντιαν και Εντουάρντο Στσβανκ νίκησαν 6-4, 6-2, 6-3 τους Φελιθιάνο Λόπεθ και Φερνάντο Βερδάσκο προς μεγάλη ικανοποίηση των συμπατριωτών τους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Την Παρασκευή (2/12) οι Ισπανοί πήραν προβάδισμα 2-0 με την εύκολη νίκη του Ράφα Ναδάλ με αντίπαλο τον Χουάν Μονάκο και την επική επικράτηση του Νταβίδ Φερέρ με αντίπαλο τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Ίσως μάλιστα οι προληπτικοί Ισπανοί τενίστες να μην επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο στον Χουάν Κάρλος και τον γιο του.

Βλέπετε, στη μια και μοναδική φορά που πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός η Ισπανία έχασε. Ήταν ο τελικός του πόλο των ανδρών στη Βαρκελώνη το 1992 με την Ιταλία να κερδίζει τους οικοδεσπότες σε έναν αγώνα για τον οποίο θα μιλάνε γενιές και γενιές ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ