ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη εμφάνιση, αλλά αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece throws his racket in a quarter final match against Malek Jaziri of Tunisia during the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, March 1, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece throws his racket in a quarter final match against Malek Jaziri of Tunisia during the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, March 1, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ωστόσο ηττήθηκε με 7-6 (4), 7-5 από τον Νταβίντ Γκοφάν και αποκλείστηκε από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 7-6 (4), 7-5 από τον Γκοφάν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Χαρακτηριστικό της μαχητικότητας του Τσιτσιπά ήταν το γεγονός ότι έμεινε δύο φορές πίσω με break από τον Γκοφάν στο πρώτο σετ, ωστόσο κατάφερε να το στείλει στο tie break. Αν μη τι άλλο ο Έλληνας τενίστας έδειξε ότι θα είναι ιδιαίτερα δυνατός στο χωμάτινο κομμάτι της σεζόν και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό του ο Τσιτσιπάς ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο κορτ για να τον ενισχύσουν.

Photo credits: AP Photo/Kamran Jebreili

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ