ΤΕΝΙΣ

Master(s) στο Παρίσι ο Τζόκοβιτς

Master(s) στο Παρίσι ο Τζόκοβιτς

Με την οικογένεια Ιμπραχίμοβιτς στην κερκίδα ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορούσε να μην κατακτήσει τον 6ο τίτλο του φέτος στα τουρνουά Masters.

Ο Νταβίδ Φερέρ βρέθηκε να προηγείται με ένα break του Νόβακ Τζόκοβιτς και στα δύο σετ στον τελικό του Masters στο Παρίσι.

Όμως ο κορυφαίος σύγχρονος Σέρβος αθλητής δεν τα παρατάει ποτέ, ακόμα κι όταν όλα βρίσκονται εναντίον του.

Έτσι κι έγινε και στο Μπερσί, γύρισε το παιχνίδι και νίκησε με 7-5, 7-5 τον περσινό νικητή του τουρνουά για να κατακτήσει το 6ο Masters φέτος και το 16ο στην καριέρα του, μόλις ένα τουρνουά πίσω από τον τρίτο, τον Άντρε Άγκασι.

Ο Τζόκοβιτς παραμένει αήττητος μετά το US Open, έχει τρεις τίτλους και το σερί του τρέχει στο 16-0. Στο λόγο του ευχαρίστησε μέχρι και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που παρακολούθησε το τουρνουά τις τελευταίες δύο ημέρες, λέγοντας του πως εκτός από " καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζεις και τένις", αν και δεν είχε φανεί ένα 24ωρο νωρίτερα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόκοβιτς αναζήτησε στην κερκίδα τον διάσημο φίλο του και χάρισε τη ρακέτα του σε έναν από τους γιους του.

Τζόκοβιτς και Φερέρ οδεύουν στο Λονδίνο για τους τελικούς της ATP στην O2 Arena. Μπορούν να συναντηθούν ή στα ημιτελικά ή στον τελικό.

Με τη νίκη του στο Παρίσι ο Τζόκοβιτς διατήρησε την πίεση στον πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη, Ράφα Ναδάλ. Ωστόσο ο Ισπανός χρειάζεται μόλις δύο νίκες στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη χρονιά στο Νο1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ