ΤΕΝΙΣ

"Μαραθώνιος" για μια πρόκριση

"Μαραθώνιος" για μια πρόκριση

Ένας Γάλλος και ένας Ιταλός τενίστας έπαιζαν δύο μέρες στον 2ο γύρο των προκριματικών του Ρολάν Γκαρός. Φυσικά κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η δράση στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός αρχίζει την Κυριακή (24/5), αλλά το πραγματικό τουρνουά βρίσκεται σε εξέλιξη: Τα προκριματικά.

Οι τενίστες που αγωνίζονται εκεί δίνουν τα πάντα για μια θέση στο όνειρο, στο κυρίως ταμπλό και βέβαια μια επιταγή που θα τους βοηθήσει να καλύψουν τα έξοδα τους. Ελάχιστοι είναι οι τενίστες και οι τενίστριες που κερδίζουν περιουσίες σε κάθε εμφάνιση τους.

Έτσι στον 2ο γύρο του προκριματικού τουρνουά αναμετρήθηκαν ο Γάλλος Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ και ο Ιταλός Αντρέα Αρναμπόλντι.. Ο αγώνας τους ξεκίνησε την Τετάρτη (20/5) και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (21/5). Ο Αρναμπόλντι πήρε το πρώτο σετ με 6-4, απάντησε ο Ερμπερ στο δεύτερο με 6-3 και ο αγώνας διακόπηκε στο 15-15 στο τρίτο και κρίσιμο σετ.

Οι δύο τενίστες επέστρεψαν στο κορτ Νο7 και "μονομάχησαν" με τον Ιταλό να απογοητεύει το γαλλικό κοινό, επικρατώντας με 27 γκέιμ έναντι 25 του αντιπάλου του! Η συνολική διάρκεια της αναμέτρησης ήταν τέσσερις ώρες και 30 λεπτά. Είναι το μεγαλύτερο ματς στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο 27χρονος Αρναμπόλντι, ο αριστερόχειρας από το Μιλάνο, θα πρέπει να επιστρέψει στο κορτ για να αποκλείσει τον Αργεντινό Μάρκο Τρουνχεγίτι αν θέλει να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου Grand Slam για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ