ΤΕΝΙΣ

"Μαραθώνια" νίκη της Βοζνιάκι

"Μαραθώνια" νίκη της Βοζνιάκι

Η Κάρολαϊν Βοζνιάκι νίκησε τη Μαρία Σαραπόβα στους τελικούς της WTA, περιορίζοντας τις ελπίδες της για να βρεθεί στο Νο1. Δείτε videos από τη Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη πληρώνει 14.000.000 δολάρια ετησίως για να φιλοξενεί τους τελικούς της WTA. Κρίνοντας από τους αγώνες της δεύτερης ημέρας, σκέφτονται πως μάλλον πήραν σωστή αποφάση.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στη Μαρία Σαραπόβα και στην Κάρολαϊν Βοζνιάκι, η νικήτρια αναδείχθηκε μετά από τρεις ώρες και 15 λεπτά. Η νικήτρια δεν ήταν η Σαραπόβα στον αγώνα που διήυθυνε η Εύα Ασδεράκη.

"Μαραθώνια" νίκη της Βοζνιάκι

Η Δανέζα που ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, αλλά θα κλείσει τη χρονιά στο Top10 επικράτησε με 7-6 (7-4), 6-7 (5-7), 6-2 της Ρωσίδας στον "λευκό" όμιλο. Η Σαραπόβα σέρβιρε για το πρώτο σετ, αλλά έκανε δύο διπλά λάθη (15 στο σύνολο) και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 76 αβίαστα λάθη. Η Βοζνιάκι που προπονείται για να λάβει μέρος στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης τον Νοέμβριο... απάντησε με 35 αβίαστα λάθη.

Η Σαραπόβα ξεκίνησε άσχημα την προσπάθεια της να επανέλθει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί και το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και την Πέτρα Κβίτοβα. Η Ραντβάνσκα επικράτησε με 6-2, 6-3 της νικήτριας του Γουίμπλεντον που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

"Μαραθώνια" νίκη της Βοζνιάκι

Την Τετάρτη (22/10) η Σερένα Γουίλιαμς θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη της στον "κόκκινο" όμιλο με αντίπαλο τη Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα ήταν εντυπωσιακή σε μια εύκολη επικράτηση με αντίπαλο την Εζενί Μπουσάρ. Η Καναδή θα παίξει με την Άνα Ιβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ