ΤΕΝΙΣ

Λιποθύμησε ο Ναδάλ

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04:  Rafael Nadal of Spain reacts against David Nalbandian of Argentina during Day Seven of the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 4, 2011 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City.  (Photo by Chris Trotman/Getty Images)
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04: Rafael Nadal of Spain reacts against David Nalbandian of Argentina during Day Seven of the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 4, 2011 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. (Photo by Chris Trotman/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ράφα Ναδάλ έχασε τις αισθήσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του επί του Νταβίντ Ναλμπάντιαν, η οποία τον έστειλε στους "16" του US Open. Πέρασαν Φερέρ & Ρόντικ.

Ο Ράφα Ναδάλ... ζαλίστηκε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Νταβίντ Ναλμπάντιαν με 7-6 (7-5), 6-1, 7-5 και ενώ μιλούσε στους δημοσιογράφους.

Ο Ισπανός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, γλίστρησε από την καρέκλα του προτού τον... ξαπλώσουν στο πάτωμα με τους φυσιοθεραπευτές του τουρνουά και τα μέλη της ομάδας του να τρέχουν για να τον συνεφέρουν.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναδάλ χαμογελούσε και αποκάλυψε ότι υποφέρει: " Υποφέρω από κράμπες στο δεξί πόδι. Ο πόνος είναι αφόρητος. Ήταν ατυχές που συνέβη δημόσια, αλλά έχει πολλή ζέστη σήμερα, έτρεξα αρκετά και ιδρώνω πολύ σε τέτοιες συνθήκες". Στο τρίτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο Ναδάλ κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή.

Ο κάτοχος του τίτλου δεν πανηγύρισε έντονα τη νίκη του, αφού ο Ναλμπάντιαν είναι στενός φίλος του και σπουδαίος παίκτης, η καριέρα του οποίου δεν.. συνήλθε ποτέ από τους αλεπάλληλους τραυματισμούς.

Στο πρώτο σετ ο Αργεντινός έδειξε για ποιο λόγο έχει αγωνιστεί στα ημιτελικά των τεσσάρων Grand Slams, παίρνοντας το κοινό με το μέρος του. Δεν άντεξε αρκετά και έχασε το δεύτερο σετ σε 27 λεπτά.

Ο Ναδάλ θα παίξει στη συνέχεια με τον Ζιλ Μούλερ από το Λουξεμβούργο. Ο 68ος παίκτης στο ταμπλό νίκησε 6-1, 6-4, 6-4 τον Ιγκόρ Κουνίτσιν από τη Ρωσία.

Ο νικητής του αγώνα αυτού θα παίξει στη συνέχεια είτε με τον Αμερικάνο Άντι Ρόντικ, είτε με τον Ισπανό Νταβίντ Φερέρ. Ο Ρόντικ είχε 21 άσους στη νίκη του με 6-1, 6-4, 7-6 (7-5) επί του Γάλλου Ζουλιέν Μπενετό.

Ο Φερέρ, ημιφιναλίστ πριν από λίγα χρόνια, θεωρείται ως ο δεύτερος καλύτερος-τεχνικά-Ισπανός μετά τον Ναδάλ και θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Έφτασε ξανά στους "16" μετά τη νίκη του με 6-1, 6-2, 7-6 (7-2) κόντρα στον Γερμανό Φλοριάν Μάγερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ