ΤΕΝΙΣ

Κοίτα τι έκαναν Τζόκοβιτς & Φέντερερ

Κοίτα τι έκαναν Τζόκοβιτς & Φέντερερ

Η επιλογή ήταν δύσκολη, αλλά αξίζει να δείτε τον καλύτερο πόντο της νίκης του Νόβακ Τζόκοβιτς επί του Ρότζερ Φέντερερ στο Παρίσι. Οι δυο σταρ υπόσχονται αντίστοιχες στιγμές την Τρίτη (5/11) στο Λονδίνο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνθέτουν ένα απίστευτο ζευγάρι όταν παίζουν αντίπαλοι. Υπέροχο θέαμα, επιθετικά χτυπήματα και ευτυχώς όχι πολλά ράλι δίχως τέλος.

Παρά τον αποκλεισμό του από την 4άδα του Masters στο Παρίσι και την ήττα του στον τελικό της Βασιλείας ο Ελβετός παίζει καλύτερα τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν και οι αγώνες γίνονται στα γρήγορα κλειστά γήπεδα.

Όμως ούτε και αυτός κατάφερε να βγάλει σωστή επιστροφή στο εξαιρετικό χτύπημα του Τζόκοβιτς, ένα drop shot από αυτά που δεν διδάσκονται.

Ο Φέντερερ επιχείρησε να του... κλέψει τη δόξα, αφού η νίκη είχε ήδη "πετάξει" με ένα χτύπημα ανάμεσα στα πόδια, όμως δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσε.

Οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν ξανά στη φάση των ομίλων των τελικών της ATP την Τρίτη (5/11). Ο Ελβετός δήλωσε πως ελπίζει πως η μια παραπάνω μέρα ξεκούρασης από τον Τζόκοβιτς θα του δώσει το πλεονέκτημα. Την ίδια μέρα θα παίξουν ο Ράφα Ναδάλ με τον Νταβίδ Φερέρ.

Το τουρνουά ξεκινάει την Δευτέρα (4/11) με τους αγώνες (στο μονό) Τόμας Μπέρντιχ-Στάνισλας Βαβρίνκα και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο-Ρισάρ Γκασκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ