ΤΕΝΙΣ

Κοιμήθηκε στο πεζοδρόμιο για μια υπογραφή!

Κοιμήθηκε στο πεζοδρόμιο για μια υπογραφή!

Ένας θαυμαστής του παλαίμαχου τενίστα Άντρε Άγκασι πέρασε τη νύχτα έξω από ένα βιβλιοπωλείο, προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία να γνωρίσει το είδωλο του.

Κάθε χρόνο στις αρχές Ιανουαρίου το Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία φιλοξενεί καλούς τενίστες, οι οποίοι παίζουν στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Κι αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δει κάθε χρόνο τον Άντι Μάρεϊ, δεν ισχύει το ίδιο για τον Άντρε Άγκασι. Ο Αμερικανός, ένας από τους σπουδαιότερους τενίστες όλων των εποχών, δεν έπαιξε ποτέ στη Νέα Ζηλανδία.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα της Ωκεανίας για την προώθηση της εκπληκτικής αυτοβιογραφίας του με τον τίτλο "Open", η οποία κυκλοφόρησε το 2009 και στην οποία ομολογεί πως μισούσε το τένις και έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Άγκασι, ένας από τους δημοφιλέστερους τενίστες όλων των εποχών, έχει φαίνεται αμετανόητους οπαδούς και στη μακρινή Νέα Ζηλανδία.

Ένας εξ αυτών επέλεξε να κοιμηθεί έξω από το βιβλιοπωλείο που θα φιλοξενούσε την παρουσίαση, προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία να υπογράψει το αντίτυπο του, το είδωλο του!

Οι περαστικοί πέρασαν τον άνδρα για άστεγο και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν! Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω Twitter.

Ο Άγκασι θα βρίσκεται την Κυριακή στη Μελβούρνη προκειμένου να κάνει την απονομή στον νικητή του τελικού των ανδρών. Ο ίδιος είχε κατακτήσει τέσσερις φορές το Αυστραλιανό Όπεν.

Κοιμήθηκε στο πεζοδρόμιο για μια υπογραφή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ