ΤΕΝΙΣ

Καρδιοχτύπι με Τζόκοβιτς

Καρδιοχτύπι με Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γλίστρησε και χτύπησε στον ώμο. Ολοκλήρωσε νικηφόρα τον αγώνα και έκλεισε ραντεβού στους "16" του Γουίμπλεντον με τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα (videos).

Τον αποκαλούν και άνθρωπο-λάστιχο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέφτει και ξανασηκώνεται. Αυτή τη φορά στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον, στον τόπο του μεγαλύτερου θριάμβου του το 2011, ο Σέρβος δυσκολεύτηκε να σηκωθεί.

Υπό το βλέμμα του ανήσυχου Μπόρις Μπέκερ ο Τζόκοβιτς γλίστρησε στα μισά του τρίτου σετ, πηγαίνοντας για τον πόντο, έπεσε με ολόκληρο το βάρος του στο αριστερό χέρι και αμέσως έπιασε τον αριστερό ώμο του.

Ο αγώνας με τον Γάλλο Ζιλ Σιμόν διακόπηκε, ο Σέρβος δέχθηκε τη βοήθεια του γιατρού και συνέχισε τον αγώνα στο 3-2 του τρίτου σετ. Ο Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη στους "16" με 6-4, 6-2, 6-4.

" Είχα μια δύσκολη πτώση, οπότε ήλπιζα πως δεν είχε συμβεί κάτι άσχημο με τον σύνδεσμο και ευτυχώς δεν έγινε", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

H άσχημη πτώση του Τζόκοβιτς:

Για την πρόκριση στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα. Ο Γάλλος Νο14 του ταμπλό νίκησε με 6-2, 6-2, 7-5 τον Τζίμι Γουάνγκ από την κινεζική Ταϊπέι.

Ο Τσόνγκα μετράει πέντε νίκες σε 17 αναμετρήσεις με τον Τζόκοβιτς, αλλά η τελευταία σημειώθηκε το 2011.

Match point για τον Νόλε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ