ΤΕΝΙΣ

Ήρθαν οι πρώτες εκπλήξεις!

Ήρθαν οι πρώτες εκπλήξεις!

Η Κάρολαϊν Βοζνιάκι και η Φραντσέσκα Σκιαβόνε αντίκρυσαν την πόρτα στον 1ο γύρο του όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών. Εντυπωσιακοί Σερένα Γουίλιαμς και Τζόκοβιτς

Αν η Κάρολαϊν Βοζνιάκι αγνοούσε το καμπανάκι που χτυπούσε τον τελευταίο χρόνο, πλέον δεν μπορεί να κλείνει τα αυτιά της.

Μετά το Γουίμπλεντον η Δανέζα πρώην Νο1 αποκλείστηκε και από τον πρώτο γύρο του όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών. Βέβαια, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ωστόσο δεν έριξε την ευθύνη της ήττας στον τραυματισμό της.

Η Βοζνιάκι γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-2 από τη Ρουμάνα Νο96 στον κόσμο, Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου και την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Top10 μετά την πρόκριση της Γαλλίδας Μαριόν Μπαρτόλι στον 2ο γύρο.

Η έκπληξη του περσινού τουρνουά, Σλόαν Στίβενς απέκλεισε τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε, Νο22 του ταμπλό. Η 19χρονη Αμερικανίδα, το ανερχόμενο ταλέντο των ΗΠΑ στο γυναικείο τένις, επικράτησε 6-3, 6-4 της νικήτριας του Ρολάν Γκαρός το 2010.

Η Ολλανδέζα Κίκι Μπέρτενς εξασφάλισε μια από τις καλύτερες νίκες στην καριέρα της, τουλάχιστον όπως δήλωσε, εις βάρος της Αμερικανίδας Νο21 του ταμπλό, επικρατώντας με 6-4, 4-6, 6-3.

Το μεγάλο φαβορί του τουρνουά στις γυναίκες, η Σερένα Γουίλιαμς έβαλε το μεγαλύτερο όπλο της (το σερβίς) σε δουλειά και νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες την Καλιφορνέζα Κόκο Βάντεβενγκε. Τον προηγούμενο μήνα οι δύο τενίστριες αναμετρήθηκαν στον τελικό του Στάνφορντ.

Ήρθαν οι πρώτες εκπλήξεις!

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε και ο νικητής το 2011 στους άνδρες, Νόβακ Τζόκοβιτς. Χρειάστηκε μόλις μια ώρα και 13 λεπτά για να επικρατήσει του Ιταλού Πάολο Λορέντζι με 6-1, 6-0, 6-1.

Εκτός συνέχειας βρέθηκε το Νο10 του ταμπλό, ο Αργεντινός Χουάν Μονάκο. Ηττήθηκε με 3-6, 6-1, 6-4, 7-6 (8-6), 7-6 (7-3) από τον Ισπανό Γκιγιέρμο Γκαρθία Λόπες. Οι Αργεντινοί έχασαν δύο παίκτες μετά την αποχώρηση του τραυματία Νταβίδ Ναλμπαντιάν από το μονό και το διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ