ΤΕΝΙΣ

Η Χάλεπ κρίνει το μέλλον της Σερένα

Η Χάλεπ κρίνει το μέλλον της Σερένα

Η Σιμόνα Χάλεπ δεν θα ενοχλούνταν αν η Σερένα Γουίλιαμς έβγαινε από τη μέση στη Σιγκαπούρη. Η παραμονή της Αμερικανίδας βρίσκεται στα χέρια της Ρουμάνας (video).

Έτσι που τα κατάφερε η Σερένα Γουίλιαμς, πλέον εξαρτάται από τη Σιμόνα Χάλεπ, την τενίστρια που της σέρβιρε τη μεγαλύτερη ήττα της από όταν η Αμερικανίδα ήταν 16 χρονών!

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο επανήλθε στις νίκες με μια ηγεμονική εμφάνιση απέναντι στην Εζενί Μπουσάρ στον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων των τελικών της Σιγκαπούρης. Επικράτησε με 6-1, 6-1 και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Άνα Ιβάνοβιτς και τη Σιμόνα Χάλεπ.

Χρειάζεται νίκη της Χάλεπ με αντίπαλο την Ιβάνοβιτς. Αν η Σέρβα νικήσει σε δύο σετ τη Ρουμάνα, τότε η Σερένα θα μείνει εκτός συνέχειας.

Η Μπουσάρ βοήθησε την Χάλεπ να γίνει η πρώτη παίκτρια στα ημιτελικά της Σιγκαπούρης, όταν κέρδισε το πρώτο γκέιμ στον αγώνα με τη Σερένα. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τη Γαλλοκαναδή που με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες δίχως να πάρει σετ μάλιστα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Νωρίτερα η Μαρία Σαραπόβα είχε γνωρίσει την ήττα από την Πέτρα Κβίτοβα. Μπορεί να προκριθεί, όπως και να βρεθεί στο Νο1 αν δεν αγωνιστεί η Σερένα στον τελικό. Προς το παρόν η Σερένα έχει σοβαρότερα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ