ΤΕΝΙΣ

Η Βοζνιάκι επέστρεψε!

Η Βοζνιάκι επέστρεψε!

Ο Δημήτρης Σιάτης γράφει για τη Βοζνιάκι, η οποία απέκλεισε τη Σαράποβα, χάρη στο γεγονός ότι έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Δεν αποτελεί έκπληξη η νίκη της Βοζνιάκι απέναντι στη Σαράποβα με 6-4, 2-6, 6-2, αλλά δικαίωση για την προσπάθεια που έχει καταβάλει το τελευταίο διάστημα ν' αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, να γίνει περισσότερο επιθετική και να μην περιμένει το λάθος της αντιπάλου.

Έχει τα πόδια, έχει το spin στο forehand και τον τέλειο συγχρονισμό στο backhand, όμως πάντα δίσταζε να επιβάλει αυτή τον ρυθμό της, να κυριαρχήσει στον πόντο, να ρισκάρει βάζοντας περισσότερη δύναμη στα χτυπήματά της, παίρνοντας την μπάλα νωρίτερα. Το παιχνίδι της δεν αρκούσε για να κερδίζει big hitters όπως η Σαράποβα, η Σερένα, η Κβίτοβα.

Χτες όμως έδειξε ότι μπορεί να γίνει μια καινούργια Βοζνιάκι, να πάρει αυτή την πρωτοβουλία, να κάνει ένα βήμα μέσα στο γήπεδο χτυπώντας νωρίτερα την μπάλα, να σερβίρει πιο δυνατά, ν' ανέβει ακόμα και στο φιλέ.

Η Σαράποβα επέστρεψε στο 2ο σετ περιορίζοντας τα αβίαστα λάθη της, όμως η Δανέζα το ήθελε πολύ και ήταν αποφασισμένη ν' αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο που απαιτούσε η περίσταση: Απίστευτες άμυνες που έδειχναν τη θέληση και δυνατά-βαθιά χτυπήματα που έδειχναν την αποφασιστικότητα.

Ακόμα και στο matchpoint δεν κάθισε πίσω περιμένοντας από τη Σαράποβα ν' αστοχήσει: Backhand down the line και φύγαμε για τον επόμενο γύρο.

Καλώς όρισες Κάρολαϊν, μας είχες λείψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ