ΤΕΝΙΣ

Η Λίβερπουλ δίνει δύναμη στη Βοζνιάκι

Η Λίβερπουλ δίνει δύναμη στη Βοζνιάκι

Η Δανέζα τενίστρια Κάρολαϊν Βοζνιάκι θα αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός λίγα 24ωρα μετά τη διάλυση του αρραβώνα της και ενώ ο γάμος είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Ένας αρραβώνας που ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά, ένας γάμος που είχε προετοιμαστεί για να γίνει το καλοκαίρι και ένας ξαφνικός χωρισμός. Με όλα τα βλέμματα να βρίσκονται πάνω της η Κάρολαϊν Βοζνιάκι θα αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός που ξεκινάει την Κυριακή (25/5).

Ο τέως αρραβωνιαστικός της Δανέζας τενίστριας, ο Ιρλανδός παίκτης του γκολφ, Ρόρι ΜακΙλρόι ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/5) το χωρισμό του με τη Βοζνιάκι.

Αποφάσισε πως δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί όταν αντίκρισε τα προσκλητήρια που ήταν έτοιμα να σταλούν το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Η 23χρονη τενίστρια είχε ομολογήσει πρόσφατα πως δεν είχε πλέον μεγάλες φιλοδοξίες, έχοντας εξασφαλίσει την οικονομική ανεξαρτησία της ως μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες στον κόσμο και ήθελε να γίνει μητέρα σε μικρή ηλικία.

Η Βοζνιάκι έσπασε τη σιωπή τους, ευχαριστώντας τον κόσμο στο Twitter για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης. Είχε και διάθεση για χιούμορ, γράφοντας πως ως οπαδός της Λίβερπουλ " γιατί γνωρίζω πως δεν θα είμαι ποτέ μόνη μου".

Ίσως ο χωρισμός να της επιτρέψει να δώσει προτεραιότητα ξανά στην καριέρα της και να εμπιστευθεί έναν από τους πολλούς προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί και οι ίδιοι έχουν φύγει... τρέχοντας, αδυνατώντας να συνεννοηθούν με την πρώην φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν και τον πατέρα της, τον παλαίμαχο Πολωνό ποδοσφαιριστή, Πιοτρ Βοζνιάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ