ΤΕΝΙΣ

Η Κουζνέτσοβα έβαλε φωτιά στο ταμπλό

Η Κουζνέτσοβα έβαλε φωτιά στο ταμπλό

Μετά τη Σερένα Γουίλιαμς, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα έγινε το δεύτερο φαβορί στις γυναίκες που αποκλείεται από την πρώτη εβδομάδα στο Ρολάν Γκαρός.

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα δεν αστειεύεται στα Grand Slams! Η Ρωσίδα πρώην Νο2 στον κόσμο μπορεί να νικήσει καθεμιά αντίπαλο και παρότι η καριέρα της δεν βρίσκεται στα πάνω της, η Μοσχοβίτισσα τενίστρια ίσως να βρήκε τον τρόπο να την αναθερμάνει.

Ποιος άλλωστε περίμενε πως το 2009 θα κατακτούσε τον τίτλο στο Παρίσι; Η Κουζνέτσοβα, Νο28 στον κόσμο, απέκλεισε στον 3ο γύρο ένα από τα δυνατα φαβορι του τουρνουά, την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Η Ρωσίδα επικράτησε 6-1, 6-2 του Νο3 του ταμπλό, μια είδηση που ίσως να χαροποίησε τη συμπατριώτισσα της, Μαρία Σαραπόβα, αφού άνοιξε ο δρόμος μέχρι τα ημιτελικά.

Η νικήτρια στη Ρώμη αναζητεί στο Παρίσι το μοναδικό μεγάλο τουρνουά που δεν εχει κατακτήσει. Στο δεύτερο αγώνα της στο Παρίσι ήταν και πάλι καταιγιστική, επικρατώντας 6-1, 6-1 της Γιαπωνεζας Αγιούμι Μορίτα με το σερβίς της να είναι άψογο.

Η Άνα Ιβάνοβιτς έτρεφε ελπίδες πως θα μπορούσε να φτάσει μακριά στο Παρίσι για πρώτη φορά μετά το 2008 και τον τίτλο που της έφερε όλα τα καλά, αλλά και μια κοιλιά στην καριέρα και εξέλιξη της.

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Γέλενα Γιάνκοβιτς, η Ιβανοβιτς έχασε με 1-6, 7-5, 6-3 από την Ιταλίδα νικήτρια στο FED Cup, Σάρα Εράνι. Η Ιταλίδα θα παίξει στη συνέχεια με την Κουζνέτσοβα.

Κανένα πρόβλημα για την Αυστραλή Σαμ Στόσουρ που νίκησε 6-3, 6-3 την πάντα καλή Ρωσίδα, Νάντια Πετρόβα με 6-3, 6-3.

Η Στόσουρ θα αναμετρηθεί στον 3ο γύρο με την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς, η οποία έγινε γνωστή χάρη στην εξαιρετική πορεία της πέρυσι στο US Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ