ΤΕΝΙΣ

Η κλήρωση του Ρολάν Γκαρός

Η κλήρωση του Ρολάν Γκαρός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο φημισμένο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός. Δείτε τα αποτελέσματα.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες το Παρίσι θα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού καθώς ξεκινάει το περίφημο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός.

Το τουρνουά ξεκινάει με αδιαφιλονίκητα φαβορί και αουτσάιντερ. Η Σερένα Γουίλιαμς στις γυναίκες δείχνει πως τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να κατακτήσει το τουρνουά.

Στους άντρες οι απουσίες των Ντελ Πότρο και Μάρεϊ χαμήλωσαν λίγο τον πήχη ωστόσο, η επιστροφή του πολυνίκη Ναδάλ δίνει νέο ενδιαφέρον μετά μάλιστα την κατάκτηση του τουρνουά τένις στην Ρώμη από τον Ισπανό.

Εύκολη κλήρωση είχε ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς μέχρι τον 3ο γύρο οι αντίπαλοι του είναι χαμηλής δυναμικότητας.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Βέλγο Ντέιβιντ Γκόφιν ενώ ο Ράφα Ναδάλ τον Γερμανό Ντάνιελ Μπραντς. Οι δυο τους μπορεί να συναντηθούν στα ημιτελικά και δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο περσινός τελικός καθώς βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Ο Μάρκος Παγδατής κληρώθηκε με τον Λούκας Κούμποτ ενώ ο Ελληνοαυστραλός Νικόλας Κύργιος, που συμμετέχει με wild card θα αντιμετωπίσει τον Ράντεκ Στεπάνεκ

Στις γυναίκες η Σερένα Γουίλιαμς είχε εύκολη κλήρωση απέναντι στην Άννα Τατισβίλι από την Γεωργία, ενώ ο δρόμος μέχρι τον τελικό είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα για την Αμερικανίδα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό η κάτοχος του τροπαίου Μαρία Σαραπόβα και η Βικτόρια Αζαρένκα, πιθανόν να βρεθούν στα ημιτελικά εφόσον ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Η Σαραπόβα θα αντιμετωπίσει την Σου Γουέι από την Ταϊβάν στον πρώτο γύρο, ενώ η Αζαρένκα θα παίξει με την Έλενα Βέσνινα Νο36 στο τουρνουά.

Το καλύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης δεν είναι άλλο από αυττό της Βοζνιάκι απέναντι στην Αγγλίδα Λάουρα Ρόμπσον.

Αναλυτικά η κλήρωση των αντρών

Αναλυτικά η κλήρωση των γυναικών

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το τουρνουά του 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ