ΤΕΝΙΣ

Η βροχή διέκοψε τους προημιτελικούς των ανδρών στο Ρολάν Γκαρός

Argentina's Juan Martin Del Potro sits under an umbrella as he plays Croatia's Marin Cilic during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 6, 2018 in Paris. Play is being delayed by rain during the French Open men's quarterfinals. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Argentina's Juan Martin Del Potro sits under an umbrella as he plays Croatia's Marin Cilic during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 6, 2018 in Paris. Play is being delayed by rain during the French Open men's quarterfinals. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Οι αναμετρήσεις του Σβάρτσμαν με τον Ναδάλ και του Τσίλιτς με τον Ντελ Πότρο για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της βροχής.

Μούσκεμα τα έκανε η βροχή κατά τη διάρκεια της Τετάρτης στο Ρολάν Γκαρός και ανάγκασε τους διοργανωτές να αναβάλουν και τους δύο προημιτελικούς στο ταμπλό των ανδρών. Έτσι, η τετράδα των ημιτελικών θα γίνει γνωστή την Πέμπτη (07/06).

Υπενθυμίζουμε ότι στο ζευγάρι που έχει ήδη κλείσει ο Τσεκινάτο, ο οποίος πέταξε εκτός τον Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τιμ.

Σε ό,τι αφορά τους δύο αγώνες που δεν ολοκληρώθηκαν ο Σβάρτσμαν είχε βάλει δύσκολα στον Ναδάλ που ετοιμαζόταν να κάνει το 1-1 στα σετ, ενώ στο ο άλλο δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί ούτε το πρώτο σετ! Τσίλιτς και Ντελ Πότρο θα συνεχίσουν αύριο από το 5-5 στο τάι μπρέικ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Σβάρτσμαν (Αργεντινή) – Ναδάλ (Ισπανία) 6-4, 3-5

Τσίλιτς (Κροατία) – Ντελ Πότρο (Αργεντινή) 6-6(5-5)

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ