ΤΕΝΙΣ

Η Μπουσάρ "πέταξε" εκτός Μαδρίτης τη Σαραπόβα

Eugenie Bouchard from Canada celebrates after defeating Maria Sharapova from Russia at the end of their Madrid Open tennis tournament match in Madrid, Spain, Monday, May 8, 2017. Bouchard won 7-5, 2-6 and 6-4. (AP Photo/Francisco Seco)
Eugenie Bouchard from Canada celebrates after defeating Maria Sharapova from Russia at the end of their Madrid Open tennis tournament match in Madrid, Spain, Monday, May 8, 2017. Bouchard won 7-5, 2-6 and 6-4. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Γιουτζίν Μπουσάρ επιβλήθηκε με 7-5, 2-6, 6-4 επί της Σαραπόβα και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Madrid Open! (VIDEO)

Η σχέση των δύο τενιστριών δεν είναι στα καλύτερα της αφού πριν από μερικές ημέρες η Μπουσάρ είχε αποκαλέσει "κλέφτρα" την Σαραπόβα τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να επιτραπεί στη Ρωσίδα να αγωνιστεί ξανά.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δυο τους να τεθούν αντιμέτωπες στο δεύτερο γύρο του Madrid Open και η αναμέτρηση τους απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκείνη που κατάφερε να φτάσει στη νίκη μετά από έναν αγώνα που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες ήταν η Γιουτζίν Μπουσάρ. Η 23χρονη Καναδή επιβλήθηκε με 7-5, 2-6, 6-4 επί της Σαραπόβα και πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη της επικράτηση, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη της απέναντι στη Ρωσίδα.

Στο πρώτο σετ η Σαραπόβα προηγήθηκε ακόμα και με 4-2, αλλά η Μπουσάρ απάντησε άμεσα κατακτώντας τα επόμενα πέντε από τα έξι game φτάνοντας στο 7-5. Στο δεύτερο σετ η Ρωσίδα δεν έκανε το ίδιο λάθος και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε το 1-1 με 6-2.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ η Σαραπόβα ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, όμως η Μπουσάρ έκανε ένα κρίσιμο break στο ένατο game και πήρε τη νίκη με 6-4.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ