ΤΕΝΙΣ

Φοβερός ο Κύργιος, απέκλεισε τον Τζόκοβιτς στο Ακαπούλκο!

Φοβερός ο Κύργιος, απέκλεισε τον Τζόκοβιτς στο Ακαπούλκο!

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, ο Νικ Κύργιος νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στο Ακαπούλκο, στην πρώτη τους συνάντηση στο ATP Τour. Λιτός στις δηλώσεις του ο Σέρβος. (VIDEO)

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, ο Νικ Κύργιος νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στο Ακαπούλκο, στην πρώτη τους συνάντηση στο ATP Τour. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel, όντας φανταστικός στο σερβίς και τελειώνοντας με 25 άσους. Ο τρομερός Κύργιος επικράτησε του Σέρβου με 7-6 (9), 7-5, σε 1 ώρα και 47 λεπτά.

Πλέον, έχει μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσει ακόμα μακρύτερα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Σαμ Κουέρι, που έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Ντομινίκ Τίεμ με 6-1, 7-5, σταματώντας ένα σερί 7 διαδοχικών νικών του Αυστριακού.

O Κύργιος κατάφερε να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος στο tour, που κέρδισε τους Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς, την πρώτη φορά που τους συνάντησε. Ο πρώτος ήταν ο Λέιτον Χιούιτ, ο οποίος ωστόσο τους νίκησε παλιότερα, όταν οι τρεις σπουδαίοι τενίστες ήταν πολύ νέοι ακόμη.

Είπε 12 λέξεις και έφυγε ο "Νόλε"

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Τζόκοβιτς δεν είχε καθόλου όρεξη και ήταν προβληματισμένος και απογοητευμένος για την εμφάνιση και την ήττα του από τον Κύργιο.

Δημοσιογράφος: - Πώς νιώθεις;

Djokovic: "Όχι καλά."

Δημοσιογράφος: - Νόβακ, κάποιες φορές φάνηκες ενοχλημένος από τον Νικ. Ξέρουμε πως μπορεί να είναι ασεβής μερικές φορές.

Djokovic: "Έχει μεγάλο σερβίς, άξιζε τη νίκη, συγχαρητήρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ