ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ vs Ναδάλ, το έπος της Μελβούρνης

Φέντερερ vs Ναδάλ, το έπος της Μελβούρνης

Οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο για τον αγώνα του Φέντερερ με τον Ναδάλ που αξίζει να δουν όλοι οι φίλοι του τένις. (VIDEO)

Πριν αρχίσει το τουρνουά εάν έλεγες σε κάποιους ότι θα έπαιζαν στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ο Φέντερερ με τον Ναδάλ μπορεί να σε περνούσαν για τρελό. Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο αφού οι δυο τους πέρα από το ότι έχουν μεγαλώσει έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, για να βρούμε ξανά μονομαχία τους σε τελικό Grand Slam θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 2011 όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί στον τελικό του Ρολάν Γκαρός με τον Ισπανό να επικρατεί.

Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ απέδειξαν όμως ότι το άστρο τους συνεχίζει να λάμπει και κόντρα στις προβλέψεις κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Εκεί για κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες καθήλωσαν όλους τους φίλους του τένις για να παρακολουθήσουν μία ακόμα μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε δύο από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών.

Οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο για την πορεία των δύο στο τουρνουά το οποίο αξίζει να δουν όλοι οι φίλοι του τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ