ΤΕΝΙΣ

Επίθεση Μάκενρο σε Τόμιτς

Επίθεση Μάκενρο σε Τόμιτς

Ο Τζον Μάκενρο κατηγόρησε τον 19χρονο Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς πως δεν... προσπάθησε αρκετά στον αγώνα με τον Άντι Ρόντικ. Ο Μάρκος Παγδατής συνέχισε το αρνητικό σερί στη Νέα Υόρκη.

Στο τένις τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο όσοι δεν προσπαθούν αρκετά στους αγώνες τους. Ο τηλεσχολιαστής πλέον Τζον Μάκενρο κατηγόρησε τον 19χρονο Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς πως δεν πάλεψε καθόλου τον αγώνα με αντίπαλο τον Άντι Ρόντικ.

" Ταινία β' διαλογής", χαρακτήρισε ο τέσσερις φορές νικητής τον αγώνα που διήρκεσε 87 λεπτά και έδωσε στον Άντι Ρόντικ το εισιτήριο στον 3ο γύρο του τουρνουά.

" Ο Τόμιτς τα έχει παρατήσει. Κρίμα! Κανένας δεν θέλει να το βλέπει αυτό. Και εγώ θέλω να δω τον Άντι να κερδίζει, όμως αυτό είναι ντροπή", είπε κατά τη μετάδοση του αγώνα από το NBC ο Μάκενρο, αναφερόμενος στο τρίτο σετ.

Ο Ρόντικ που θα εγκαταλείψει το σπορ μετά το τέλος του τουρνουά επικράτησε 6-3, 6-4, 6-0. Το τρίτο σετ διήρκεσε 21 λεπτά και ο Τόμιτς πήρε μόλις πέντε πόντους!

Ο Τόμιτς δικαιολόγησε τον εαυτό του, λέγοντας πως αγχώθηκε καθώς αγωνιζόταν για πρώτη φορά στο "Άρθουρ Ας". Βέβαια έχει αγωνιστεί στη Rod Laver Arena και στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον. Μακριά από όλα αυτά ο Ρόντικ θα παίξει στη συνέχεια με τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι.

Νωρίτερα, ο Μάρκος Παγδατής διατήρησε την άσχημη παράδοση στη Νέα Υόρκη. Δεν έχει περάσει ποτέ στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Ο Κύπριος πήρε το δεύτερο σετ, πάλεψε το πρώτο και το τέταρτο, αλλά παράτησε το τρίτο και γνώρισε την ήττα με 6-4, 3-6, 6-0, 7-6 (7-5) από τον Ουκρανό Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοβ Τζούνιορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ