ΤΕΝΙΣ

Ένα Νο1 για να επιστρέψει στο Νο1

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 06:  Academy member Boris Becker hand over the trophy to tennis player Novak Djokovic winner of the Laureus World Sportsman of the Year on stage at the 2012 Laureus World Sports Awards at Central Hall Westminster on February 6, 2012 in London, England.  (Photo by Ian Walton/Getty Images for Laureus)
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 06: Academy member Boris Becker hand over the trophy to tennis player Novak Djokovic winner of the Laureus World Sportsman of the Year on stage at the 2012 Laureus World Sports Awards at Central Hall Westminster on February 6, 2012 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images for Laureus) GETTY IMAGES FOR LAUREUS

Ο Μπόρις Μπέκερ είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει και πάλι τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς ο Σέρβος τον επέλεξε για προπονητή του.

Πρώτος προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς για το 2014 θα είναι ο Μπόρις Μπέκερ, ο οποίος μαζί με τον Μάριαν Βάιντα, τον Μίλιαν Αμάνοβιτς και τον Γκέμπχαρντ Φιλ-Γκριτς, θα συνθέτουν το τιμ του Σέρβου τενίστα.

Ο "Νόλε" έψαχνε για μία αλλαγή εν όψει της νέας σεζόν, καθώς μέσα στο 2013 έχασε σε δύο τελικούς Γκραν Σλαμ και παράλληλα την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Γερμανός παλαίμαχος τενίστας, νικητής του Γουίμπλεντον το 1985, το 1986 και το 1989, θα κοουτσάρει τον Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Όπεν, στο Ντουμπάι, στο Μαϊάμι, στο Μόντε Κάρλο, στη Ρώμη, στο Ρολάν Γκαρός, στο Γουίμπλεντον, στο Σινσινάτι, στο US Open, στη Σανγκάη, στο Μπερσί και στο Masters του Λονδίνου.

Από την άλλη, ο Βάιντα θα δώσει το "παρών" στο Indian Wells, στη Μαδρίτη, στο Τορόντο και στο Πεκίνο.

" Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω με τον Μπόρις. Είναι ένα θρύλος, έχω μεγάλη γνώση για το τένις και η εμπειρία του θα με βοηθήσει να κατακτήσω κι άλλα τρόπαια στο Γκραν Σλαμ και σε άλλα τουρνουά. Ο Μπέκερ είναι επίσης μία μεγάλη προσωπικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό στην ομάδα μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ