ΤΕΝΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού

Το Ρολάν Γκαρός ξεκινάει την επόμενη Κυριακή (24/5), αλλά δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα από τα προημιτελικά των ανδρών και μετά.

Η γαλλική ομοσπονδία τένις προχωράει στη διάθεση του τελευταίου πακέτου των εισιτηρίων για το φετινό Ρολάν Γκαρός.

Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό ξεκινούν την επόμενη Κυριακή (25/5), αλλά φυσικά δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στα δύο μεταλύτερα κορτ δηλαδή το "Φιλίπ Σατριέ" και το "Σουζάν Λενγκλέν" τις περισσότερες μέρες.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό των ανδρών (7/6), τους ημιτελικούς των ανδρών (5/6), ενώ sold out έχει γίνει τη δεύτερη μέρα των αγώνων (25/5), επίσης την 27η Μαΐου, την 29η, την 30η, την 31η, την 1η Ιουνίου, την 3η Ιουνίου δηλαδή την ημέρα των προημιτελικών στους άνδρες!

Υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια των 100 ευρώ για τον τα ημιτελικά των γυναικών (4/5) και τον τελικό (6/5). Όσο για την πρεμιέρα (24/5) υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στο "Λενγκλέν" αντί 260 ευρώ, ενώ υπάρχει και το premium πακέτο των 800 ευρώ!

Φέτος, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους άνδρες, αφού για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια ο πολυνίκης Ράφα Ναδάλ δεν είναι το πρώτο φαβορί για τη διατήρηση του τίτλου, αλλά ο Νο1 τενίστας στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με το προκριματικό τουρνουά στις 19 Μαΐου ανοίγει η αυλαία του Ρολάν Γκαρός. Βέβαια, τα άδεια καθίσματα στις "ακριβές" θέσεις στις πρώτες μέρες είναι μια εικόνα που θα επαναληφθεί και φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ