ΤΕΝΙΣ

Ειρωνείες Κύργιου για ΜάκΕνρο

Ειρωνείες Κύργιου για ΜάκΕνρο

Ο Νικ Κύργιος παραχώρησε συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό του από τον Αντρέας Σέπι και απάντησε με ειρωνείες κατά του Τζον ΜάκΕνρο, ο οποίος επέκρινε τον Ελληνοαυστραλό τενίστα.

Μετά τον αποκλεισμό του στον 2ο γύρο του Australian Open από τον Αντρέας Σέπι με 3-2 σετ, αν και προηγήθηκε με 2-0, o 21χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, μίλησε για την κακή προετοιμασία του, παραδέχτηκε πως χρειάζεται προπονητή, ενώ άφησε αιχμές προς τον Τον ΜάκΕνρο, ο οποίος τον επέκρινε.

"Δεν είχα και την καλύτερη προετοιμασία για το Australian Open. Δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, νομίζω 10-8 το 5ο σετ; Το να με αποδοκιμάζουν οι φίλαθλοι, σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο συναίσθημα", δήλωσε ο Κύργιος και όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια του ΜάκΕνρο, ο οποίος είπε πως ο νεαρός δεν προσπαθούσε πολύ στο τέλος, απάντησε με τρόπο ειρωνικό:

"Το σώμα μου είχε αρκετά προβλήματα. Πονούσα αρκετά. O Τζον ΜάκΕνρο το είπε αυτό; Καλό γι' αυτόν, είχε μια μεγάλη καριέρα, μπράβο του".

Αργότερα, έδωσε την ίδια απάντηση σε δύο ερωτήσεις για τους πόνους που ένιωθε και για τον αθλητικό ψυχολόγο που βλέπει τον τελευταίο καιρό: "Δεν γνωρίζω, ρωτήστε τον Τζον ΜάκΕνρο, γνωρίζει τα πάντα!".

"Ναι, συνεχίζω να τον βλέπω. Αν ήταν εδώ αυτή την εβδομάδα; Ο Τζον ΜάκΕνρο θα ξέρει, φίλε. Ρωτήστε εκείνον καλύτερα. Ξέρει τα πάντα!"

Για την απουσία προπονητή στο πλάι του, είπε: "Το θέμα του προπονητή αποτελεί πάντα ένα ερωτηματικό για μένα. Νομίζω πως πρέπει να το πάρω λίγο πιο σοβαρά. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος παίκτης στο Top 100 χωρίς προπονητή. Αυτό πρέπει να το αλλάξω. Το ήξερα εδώ και πολύ καιρό πως πρέπει να βρω προπονητή, αλλά ήθελα να είμαι πιο ελεύθερος. Νιώθω πιο άνετα".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση των ΜΜΕ και από το κοινό, είπε: " Όχι. Μου αξίζει. Είμαι κακός!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ