ΤΕΝΙΣ

Έγινε πατέρας ο Τζόκοβιτς

Έγινε πατέρας ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Γέλενα Ρίστιτς καλωσόρισαν στην οικογένεια τους, τον νεογέννητο Στεφάν. Λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε η γέννηση ενός άλλου αγοριού.

Ο Στεφάν Τζόκοβιτς και ο Ματέο Ροζέ-Βασελέν θέλουν δεν θέλουν θα γίνουν φίλοι όταν μεγαλώσουν. Ήρθαν σε αυτό τον κόσμο με διαφορά λίγων ωρών.

Σερβική ιστοσελίδα έγραψε τα μεσάνυχτα πως η σύζυγος του Νο1 τενίστα στον κόσμο, Γέλενα Ρίστιτς έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι. Ο Τζόκοβιτς μοιράστηκε τη χαρά του με τους... Nolefans και όχι μόνο στα social media, αποκαλύπτοντας το όνομα του παιδιού, Στεφάν από τον μάρτυρα της ορθόδοξης εκκλησίας, Άγιο Στέφανο.

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της εντυπωσιακής Γέλενα που είναι πρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Τζόκοβιτς είχε γίνει με φόντο την Αθήνα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού.

Ο Σέρβος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη εβδομάδα στο Masters του Παρισιού. Εκεί θα ανταλλάξει φωτογραφίες με τον Γάλλο νικητή του Ρολάν Γκαρός στο διπλό, Εντουάρ Ροζέ-Βασελίν. Ο 30χρονος που ζει στην περιοχή του Ρολάν Γκαρός ανακοίνωσε πως το πρωί ήρθε στον κόσμο, ο μικρός Ματέο. Μένει να δούμε αν και η τρίτη γενιά των Ροζέ Βασελίν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τένις μετά τον Εντουάρ και τον πατέρα του, Κριστόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ