ΤΕΝΙΣ

Δεν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία ο Κοκκινάκης

Δεν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι δεν θα πάρει μέρος στο Αυστραλιανό ΟΠΕΝ εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο.

Χωρίς τον Θανάση Κοκκινάκη θα διεξαχθεί το Αυστραλιανό ΟΠΕΝ. Ο ταλαντούχος τενίστας ενημέρωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ότι δεν θα είναι έτοιμος για να μπορέσει να αγωνιστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Βέβαια, δεν ξεχωρίζει το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά το μήνυμα του: "Γεια σε όλους. Είμαι συντετριμμένος που σας ενημερώνω πως έχω ακόμα προβλήματα με τον ώμο μου και δε θα μπορέσω να αγωνιστώ στα τουρνουά της Αυστραλίας αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα μου και εγώ ελπίζαμε πως θα είχαμε ένα καλό υπόλοιπο στο τέλος της σεζόν και θα διορθώναμε το πρόβλημα, αλλά τώρα αποδεικνύεται πως πρέπει να κάνω μια μικρή χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός τους επόμενους μήνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο ένα μικρό πισωγύρισμα και πως κάνω τη σωστή επιλογή.

Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος για το αυστραλιανό καλοκαίρι και ανυπομονούσα να παίξω στην Αδελαΐδα, στο Μπρίσμπεϊν και ειδικά στο Australian Open, οπότε είμαι χάλια που θα χάσω τα αγαπημένα μου τουρνουά στη χρονιά. Τώρα θα επικεντρωθώ στο να ανακτήσω τις δυνάμεις μου όσο πιο γρήγορα μπορέσω και να επανέλθω πίσω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και Καλά Χριστούγεννα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ