ΤΕΝΙΣ

Δεν παίζει στο Wimbledon ο Μάρεϊ

Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Αν και προπονήθηκε κανονικά, ο Άντι Μάρεϊ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Wimbledon, αποσύροντας τη συμμετοχή του από το βρετανικό Grand Slam.

Δεν θα λάβει μέρος στο Wimbledon ο Βρετανός, Άντι Μάρεϊ. Ο έμπειρος τενίστας πήρε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το λονδρέζικο Grand Slam, αν και έκανε προπονήσεις και είχε δώσει τρεις αγώνες τις δυο τελευταίες εβδομάδες. Την θέση του πηρε ο Τζέισον Γιουνγκ από την Κινεζική Ταϊπέι και θα παίξει με τον Μπενουά Περ την Τρίτη (3/7) για τον πρώτο γύρο.

"Με βαριά καρδιά, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το Wimbledon αυτής της χρονιάς. Έκανα αξιοσημείωτη βελτίωση στην προπόνηση και στους αγώνες μου τις τελευταίες 10 μέρες, αλλά μετά από μεγάλες συζητήσεις με την ομάδα μου, αποφασίσαμε πως οι αγώνες best-of-five δεν είναι καλή επιλογή για την περίοδο της ανάκαμψης.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαι έτοιμος. Από αύριο όμως θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου στις σκληρές επιφάνειες και θα συνεχίσω την ανάρρωσή μου, κάνοντας ταυτόχρονα προπονήσεις ενόψει της US hardcourt season. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω ξανά, μετά από τόσο καιρό απουσίας", πρόσθεσε ο 31χρονος νικητής του τουρνουά το 2013.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ