ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε ο Χιούιτ

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 16:  Leyton Hewitt of Australia looks on during the "Rally For Relief" charity exhibition match ahead of the 2011 Australian Open at Melbourne Park on January 16, 2011 in Melbourne, Australia.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 16: Leyton Hewitt of Australia looks on during the "Rally For Relief" charity exhibition match ahead of the 2011 Australian Open at Melbourne Park on January 16, 2011 in Melbourne, Australia. (Photo by Julian Finney/Getty Images) GETTY IMAGES

Τελευταία ώρα αποσύρθηκε ο Λέιτον Χιούιτ από το Ρολάν Γκαρός. Ο Αυστραλός επρόκειτο να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από επέμβαση που είχε κάνει στο ισχίο τον περασμένο Μάρτιο.

Μία ώρα πριν από την εκκίνηση του Ρολάν Γκαρός ο Λέιτον Χιούιτ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με πρώτο και καλύτερο τον αντίπαλο του, τον Ισπανό Άλμπερτ Μοντάνιες.

Ο πρώην Νο1 θα αντικατασταθεί από τον Γάλλο Μαρκ Τζιγκέλ με τον αγώνα να είναι ο δεύτερος στο κορτ "Σουζάν Λενγκλέν" την Κυριακή (22/5).

Ο κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο τον περασμένο Μάρτιο.

Ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν έτοιμος να λάβει μέρος στο πρώτο τουρνουά. Έχει φτάσει τουλάχιστον 10 φορές στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και ίσως να μην έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο στάδιο, καθώς πιθανότατα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Αυστραλιανό Όπεν το 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ