ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε και η Κβίτοβα

Αποκλείστηκε και η Κβίτοβα

Η κάτοχος του Γουίμπλεντον, Πέτρα Κβίτοβα ακολούθησε τη Σιμόνα Χάλεπ στην έξοδο από το Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ούτε φέτος θα δούμε μια αναμέτρηση (στον ημιτελικό) μεταξύ της Σερένα Γουίλιαμς και της Πέτρα Κβίτοβα. Η νικήτρια στο Γουίμπλεντον αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open).

Μια μέρα μετά την ήττα της Σιμόνα Χάλεπ από τη Μιργιάνα Λούτσιτς-Μπαρόνι και η Τσέχα έχασε από μια παίκτρια που μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά.

Η Σέρβα Αλεκσάντρα Κρούνιτς νίκησε με 6-4, 6-4 την Τσέχα αριστερόχειρα. Η παίκτρια που βρίσκεται στο Νο145 της παγκόσμιας κατάταξης δήλωσε πως δεν πίστευε πως θα μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλο της, " ήλπιζα πως θα διεκδικούσα ένα σετ, όχι τη νίκη".

Η 24χρονη Κβίτοβα δεν έχει αρκετή τύχη στη Νέα Υόρκη. Το 2011 αμέσως μετά τον πρώτο της τίτλο στο Γουίμπλεντον αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, για να αποκαλύψει πως ταλαιπωρείται από άσθμα και το κλίμα στην αμερικανική μεγαλούπολη επιδείνωσε την κατάσταση.

Το 2013 έπεσε θύμα της Αμερικανίδας Άλισον Ρίσκε στον 3ο γύρο. Τι μπορεί να πει φέτος. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Η Κρούνιτς θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Βικτόρια Αζαρένκα-Έλενα Βέσνιναν στις "16".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ