ΤΕΝΙΣ

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει η Κβίτοβα

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει η Κβίτοβα

Χειρουργήθηκε σήμερα (21/12) η Πέτρα Κβίτοβα στο χέρι της και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να πουν με σιγουριά το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες η Τσέχα τενίστρια.

Ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα στο αριστερό της χέρι αποκόμισε τελικά η Πέτρα Κβίτοβα μετά την ληστεία που έγινε στο σπίτι της. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι ο διαρρήκτης την τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι χωρίς όμως να δημοσιευτούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τελικά, τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί που την υπέβαλλαν σε χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, η Κβίτοβα είχε πολλαπλά τραύματα στα πέντε δάκτυλα, στο τένοντα, ενώ έχουν πειραχτεί και δύο από τα νεύρα του αριστερού της χεριού. Του χεριού δηλαδή, που χρησιμοποιεί στους αγώνες αφού η Τσέχα είναι αριστερόχειρας.

Συνολικά, η επέμβαση κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες. Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι η 26χρονη τενίστρια θα διατηρήσει το χέρι της σε ειδικό νάρθηκα για σχεδόν δύο μήνες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει θεραπείες.

Ο εκπρόσωπος της με δηλώσεις του τόνισε ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι η Κβίτοβα θα μπορέσει να ξαναπαίξει τένις. Εκείνο όμως που δεν διευκρινίστηκε είναι το πότε θα μπορεί να ξαναπιάσει ρακέτα και εάν θα είναι σε θέση να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ