ΣΤΙΒΟΣ

Τελείωσε η σεζόν για τη Στεφανίδη

Τελείωσε η σεζόν για τη Στεφανίδη
INTIME SPORTS

Στο Φοίνιξ θα παραμείνει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η "αργυρή" πρωταθλήτρια Ευρώπης αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρακές.

Στην καθημερινότητα της στο μακρινό Φοίνιξ επέστρεψε η Κατερίνα Στεφανίδη, ύστερα από μια άκρως γεμάτη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας βελτίωσε αρκετές φορές το ατομικό της ρεκόρ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Η 24χρονη αθλήτρια αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρακές, ως μέλος της μικτής Ευρώπης, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν.

" Θα ήθελα να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, διαπιστώνω πως η ξεκούραση είναι σημαντικότερη αυτή τη στιγμή. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκουραστώ και θα περιοριστώ μονάχα στις υποχρεώσεις μου στο σχολείο. Η χρονιά ήταν πολύ μεγάλη δεδομένο του ότι ξεκίνησα αγώνες τον Απρίλιο, έχοντας νωρίτερα συμμετάσχει και στον κλειστό στίβο", είπε η πρωταθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης.

Η Στεφανίδη ξεπέρασε φέτος τα 4,71 μ. και έγινε η δεύτερη Ελληνίδα μετά την Νικόλ Κυριακοπούλου, που καταφέρνει να σπάσει το φράγμα των 4,70 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ