ΣΤΙΒΟΣ

Στις 13 Ιουλίου στην Πάτρα τα "Τοφάλεια 2016"

Στις 13 Ιουλίου στην Πάτρα τα "Τοφάλεια 2016"

Ένας από τους τελευταίους αγώνες όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση αποτελούν τα "Τοφάλεια".

Ένας από τους τελευταίους αγώνες όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση αποτελούν τα "Τοφάλεια" που θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας την Τετάρτη 13 Ιουλίου με ώρα έναρξης 17:30.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στη σειρά του Ελληνικού Γκραν Πρι 2016 και τον διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι:

Ανδρες: 100 μ. - 200 μ. - 400 μ. - 800 μ. - 3.000 μ. - Άλμα επί Κοντώ - Άλμα σε Μήκος- Άλμα Τριπλούν - Σφαιροβολία - Δισκοβολία - Ακοντισμός.

Γυναίκες: 100 μ. - 200 μ. - 400μ. - 1.500 μ. - 400μ. με Εμπόδια – Άλμα σε Ύψος - Άλμα Τριπλούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected].

Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με ευθύνη των αθλητών- τριων ή του Σωματείου τους για την επιβεβαίωση αποδοχής της συμμετοχής από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου .

Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή μετά από την παραπάνω ημερομηνία και καμία συμμετοχή δεν θεωρείται δεδομένη με μόνη τη δήλωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ