ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιά με την καλύτερη φετινή του επίδοση ο Φιλιππίδης

Πρωτιά με την καλύτερη φετινή του επίδοση ο Φιλιππίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φιλιππίδης βγήκε πρώτος στο Challenge στίβου του Βερολίνου με την καλύτερη φετινή του επίδοση. Χαμηλή πτήση και ενόχληση στον δικέφαλο για την Στεφανίδη.

Ο Κώστας Φιλιππίδης επιφύλαξε το καλύτερο για το τέλος. Στην τελευταία του φετινή εμφάνιση στον ανοιχτό στίβο, ο Έλληνας κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση στο Challenge στίβου του Βερολίνου, ξεπερνώντας τα 5.72μ. και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον αγώνα.

Ο Φιλιππίδης απέτυχε, στη συνέχεια, τρεις φορές στα 5.80μ. Νωρίτερα, ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5.42μ. και 5.52μ. και με την τρίτη τα 5.62μ. Δεύτερος ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Τιάγκο Μπραζ, παιρνόντας το ίδιο ύψος, το οποίο πέρασε με την τρίτη του προσπάθεια.

Χαμηλή πτήση και ενόχληση στον δικέφαλο για την Στεφανίδη

Μια ενόχληση στον δικέφαλο δεν επέτρεψε στην Κατερίνα Στεφανίδη να κάνει έναν αγώνα ανάλογο των δυνατοτήτων της. Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, συμμετείχε σε Street event στην πόλη Λάνγκενταλ της Ελβετίας, διοργάνωση στην οποία δεν αναγνωρίζονταν οι επιδόσεις, καθώς οι αθλητές δικαιούταν συνολικά έξι προσπάθειες σε ύψη που επιθυμούσαν να δοκιμάσουν.

Η Στεφανίδη έμεινε μόλις στα 4,40μ., καθώς επέλεξε να σταματήσει τον αγώνα της, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι της. Πρόκειται για ένα πρόβλημα, που απασχόλησε αρκετά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και την περσινή χρονιά. Η 26χρονη απομένει να αγωνιστεί στις Βρυξέλλες (9/9) στον τελικό των Diamond League, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, μια μοναδική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ