ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Φιλιππίδης
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στο Diamond League της Ντόχα. Τι έκαναν οι υπόλοιποι Έλληνες. Εκπληκτικό άλμα στο μήκος γυναικών.

Στη Ντόχα έπεσε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5,82μ. στο πρώτο Diamond League της σεζόν.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα είχε στο ενεργητικό του καλύτερο άλμα στον ανοιχτό, στα 5,80μ. επίδοση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο στη Λοζάνη.

Ο Φιλιππίδης πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο Diamond League. Είχε επιτυχημένα άλματα με την πρώτη στα 5,40μ. στα 5,50μ., στα 5.,70μ. και πέρασε με τη δεύτερη τα 5,82μ. Δεν δοκίμασε ψηλότερα. Δεύτερος ήταν ο Γερμανός Μάλτε Μορ επίσης με 5,82μ.

Αντίθετα, στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης έμεινε χαμηλά. Ο πρωταθλητής έκανε δύο επιτυχημένες προσπάθειες και έμεινε στα 2,19μ. αποτυγχάνοντας τρεις φορές στα 2,24μ.

Στον ακοντισμό ο Σπύρος Λεμπέσης περιορίστηκε στην όγδοη θέση με καλύτερη βολή στα 73.92μ. Ο Λεμπέσης είχε δύο βολές πάνω από τα 73 μέτρα.

Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης έμεινε έβδομος με άλμα στα 16,53μ. Ο Τσιάμης έκανε τρία άκυρα άλματα και είχε δύο προσπάθειες στα 16,27μ. και στα 16,46μ.

Η επίδοση της βραδιάς πραγματοποιήθηκε στο μήκος των γυναικών με τη Μπρίτνεϊ Ρις, μια από τις λιγότερο προβεβλημένες νικήτριες στον στίβο, να ξεκινάει τη χρονιά της στον ανοιχτό με άλμα στα 7,25μ. Είναι η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα μετά το 1999!

Μεγάλος αγώνας έγινε στα 400μ. γυναικών με την Αμάντλ Μόντσο να τερματίζει σε χρόνο 49.88 για την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Η Άλισον Φίλιξ έκανε εκπληκτική εκκίνηση, όμως περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ