ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ταμγκό απολογείται, ραπάροντας

Ο Ταμγκό απολογείται, ραπάροντας

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Τέντι Ταμγκό έδωσε την απάντηση του για την 12μηνη τιμωρία του μέσω ενός τραγουδιού ραπ (video).

Ο Τέντι Ταμγκό έχει το ρυθμό μέσα του. Τριπλουνίστας είναι άλλωστε! Ο Γάλλος παγκόσμιος ρέκορντμαν τιμωρήθηκε από τη γαλλική ομοσπονδία στίβου με αποκλεισμό δώδεκα μηνών, εκ των οποίων οι έξι είναι με αναστολή, μετά από επεισόδιο με συναθλήτρια του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στον κλειστό στίβο αποδέχθηκε την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας και επέστρεψε στις προπονήσεις με τον παλαίμαχο Κουβανό άλτη Ιβάν Πεντρόσο.

Ο Ταμγκό "σταυρώθηκε" από τον γαλλικό Τύπο για τη συμπεριφορά του. Μια αθλήτρια, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό και δύο συναθλητές της, τον κατηγορούν πως τους γρονθοκόπησε και προκάλεσε τραυματισμούς.

Ο νεαρός Γάλλος άλτης... τραγουδάει, μεταξύ άλλων: " Ένας με χαρακτήρισε τρομοκράτη. Δεν έκανα όλα αυτά που λένε, (οι δημοσιογράφοι) γιγάντωσαν μια μεγάλη ιστορία... Δεν έχω χρόνο για τις ηλιθιότητες σας... Νευρίασα, είναι η αλήθεια, αλλά βρέθηκα στο όριο. Δέχομαι την απόφαση της ομοσπονδίας, με έκριναν, έκαναν αυτό που έπρεπε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ