ΣΤΙΒΟΣ

Ο Κώστας Φιλιππίδης στο Sport24.gr

Ο Κώστας Φιλιππίδης στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, ο Κώστας Φιλιππίδης μίλησε στο Sport24.gr. Διαβάστε τι είπε για το παγκόσμιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. (video)

Έτοιμος για τον πρώτο μεγάλο αγώνα της χρονιάς είναι ο Κώστας Φιλιππίδης, που το Σάββατο (10/03, 17:00) θα μετάσχει στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο με 5.75, βραβεύτηκε το περασμένο Σάββατο (03/03) από τον ΣΕΓΑΣ ως ένας εκ των κορυφαίων αθλητών για το 2011.

Ο Κώστας Φιλιππίδης στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ήταν εκεί και μίλησε με τον 25χρονο πρωταθλητή, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Επιπλέον, μίλησε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αθλητές του στίβου στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο Sport24.gr:

Ποιος είναι ο στόχος σου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης;

" Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Έχουμε κατευθείαν τελικό. Οι επιδόσεις είναι πολύ υψηλές, μέχρι στιγμής έχω την 7η επίδοση και θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο".

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τελικός;

" Αυτά είναι απρόβλεπτα. Είναι ένας τελικός. Αυτή τη στιγμή έχουν πηδήξει αθλητές πάνω από 5.90. Υπάρχουν μεγάλες επιδόσεις και είναι και η φύση του αθλήματος τέτοια, αλλά και η φύση των αγώνων, που είναι απρόβλεπτο".

Ποιοι είναι οι στόχοι σου μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, για το καλοκαίρι;

" Τελειώνοντας μ' αυτό, ξεκινάει η προετοιμασία μου για τον ανοικτό στίβο. Έχουμε πανευρωπαϊκούς αγώνες και σαφώς το αποκορύφωμα, η Ολυμπιάδα. Θα κοιτάξουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται γι' αυτές τις προκλήσεις".

Τι έχεις να πεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε;

" Τα προβλήματα αυτά είναι γνωστά για όλους. Εμείς κοιτάμε να τα ξεπερνάμε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε θέσει τους στόχους μας, δεν αφήνουμε να μας επηρεάζουν όλα αυτά. Σαφώς και οι σκόπελοι είναι κάτι που θα βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά κοιτάμε με τον καλύτερο τρόπο να τους ξεπερνάμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ