ΣΤΙΒΟΣ

Ο Μπολτ τρέλανε το "Χάμπντεν Παρκ"

Ο Μπολτ τρέλανε το "Χάμπντεν Παρκ"

Ο Γιουσέιν Μπολτ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση φέτος. Φυσικά η πρωτιά του συνοδεύτηκε από το απαραίτητο σόου (video).

Δημοσιογράφος του BBC σχολίασε πως " ο κόσμος απολαμβάνει τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες ακόμα και δίχως τον Μπολτ". Από ότι φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στο στάδιο "Χάμπντεν Παρκ" δεν είχε δίκιο.

Μέχρι και χρονόμετρο για αντίστροφη μέτρηση για την εμφάνιση του Μπολτ ονόματι boltdown έβαλε το BBC. Ο ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών έτρεξε στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. με την ομάδα της Τζαμάικας.

Φυσικά η 4άδα εξασφάλισε το εισιτήριο άνετα για τον αποψινό τελικό. Νωρίτερα, ο Μπολτ είχε αστειευτεί με μια εθελόντρια με την κοπέλα να κοκκινίζει από ντροφή, αφού όλες οι κάμερες είχαν στραφεί επάνω της.

Μετά τον τερματισμό ο Μπολτ διέψευσε και πάλι το ρεπορτάζ των Τάιμς. Η εφημερίδα στηρίζει τη ρεπόρτερ, η διοργάνωση το μεγαλύτερο αστέρι της.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγραψε κάτι τέτοιο. Με γνωρίζετε, πρώτα από όλα δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτή τη λέξη (σ.σ. σκ..τά), μου αρέσει να αγωνίζομαι. Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας των θαυμαστών και γιατί θέλω να βρίσκομαι στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Απολαμβάνω την παραμονή μου εδώ, οι άνθρωποι έχουν υπάρξει καλοί μαζί μου, οπότε δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο.

Το μοναδικό που δεν είναι καλό για μένα είναι ο καιρός, κρύος για μένα".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ