ΣΤΙΒΟΣ

Μάστορας: "Πέρασα τα 2,31 με σκισμένο παπούτσι"

Μάστορας: "Πέρασα τα 2,31 με σκισμένο παπούτσι"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Μάστορας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το ένα από τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ήρθε στο ύψος από τον Αντώνη Μάστορα. Ο 24χρονος άλτης μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 για τη μεγάλη του επιτυχία.

Μάλιστα, ο Αντώνης Μάστορας αποκάλυψε ότι στην κρίσιμη προσπάθεια που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο έκανε άλμα με σκισμένο παπούτσι.

"Ηταν ένας δυνατός αγώνας για να είμαι στα μετάλλια. Ήμουν άτυχος εν μέρει, καθώς στο πρώτο άλμα στα 2,31 μέτρα μου σκίστηκε το παπούτσι. Το μπάλωσα λίγο και πέρασα το ύψος με τη δεύτερη. Πίστευα ότι μπορούσα να περάσω και τα 2,34. Δεν ήρθε το άλμα αυτό, αλλά και πάλι είμαι ικανοποιημένος, καθώς ήταν μία πολύ ωραία εμφάνιση, ένας πολύ καλός αγώνας με ανταγωνισμό.

Αυτό δείχνει ότι έχω δρόμο για το παγκόσμιο επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να έρθει η νίκη σε μεγαλύτερο επίπεδο. Για εμένα μεγάλο κατόρθωμα είναι να αγωνιστείς τίμια σε ένα αγώνα και να δώσεις ότι μπορείς" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο .

Από την πλευρά του, ο Γκιόρκι Πομάσκι (προπονητής Αντώνη Μάστορα) τόνισε: « Κι εγώ αφιερώνω το μετάλλιο στον Αντώνη Μάστορα. Ήταν μία δύσκολη περίοδος αυτή που διανύσαμε τους τελευταίους μήνες και αυτό που έχω να πω είναι ότι οι συνθήκες μερικές φορές διαμορφώνουν το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ