ΣΤΙΒΟΣ

Λαβιλενί & Φιλιππίδης στη Ντόχα

Λαβιλενί & Φιλιππίδης στη Ντόχα

Ο Κώστας Φιλιππίδης και άλλοι πέντε επικοντιστές που αγωνίστηκαν στο 3ο Athens Street Pole Vault θα αντιμετωπίσουν τον Ρενό Λαβιλενί στο πρώτο Diamond League την ερχόμενη Παρασκευή (15/5).

Οι διοργανωτές του Diamond League της Ντόχα, του πρώτου αγώνα της σειράς, ανακοίνωσαν τις λίστες των προσωρινών συμμετοχών του μίτινγκ την ερχόμενη Παρασκευή (15/5, 17.10).

Η συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό στίβο, Κώστα Φιλιππίδη και βέβαια η παρουσία του παγκόσμιου ρέκορντμαν, Ρενό Λαβιλενί είχαν ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Έντεκα αθλητές θα συμμετάσχουν στη Ντόχα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το 2013 στη Μόσχα, Γερμανό Ραφαέλ Χολζντέπε να είναι το τρίτο μεγάλο όνομα.

Πέντε επικοντιστές που αγωνίστηκαν στο 3o Athens Street Pole Vault θα λάβουν μέρος στο μίτινγκ: Ο νικητής με 5,64μ. Πιοτρ Λίσεκ, ο τρίτος Κάρλο Πεχ και ο επίσης Γερμανός, Τομπίας Σέρμπατ και οι Ρώσοι Άντον Ιβάκιν και Ίλια Μουντρόβ.

Ο Αργεντινός Χερμάν Κιαραβίλιο (ατομικό ρεκόρ 5,71μ.), ο Βρετανός Μαξ Ιβς (α.ρ. 5,52μ.) και ο Πορτογάλος Έντι Μαΐα (α.ρ. 5,70μ.) ολοκληρώνουν το ρόστερ.

Συνολικά 16 "χρυσοί" Ολυμπιονίκες και 25 παγκόσμιοι πρωταθλητές θα λάβουν μέρος στο πρώτο Diamond League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ