ΣΤΙΒΟΣ

Κόντρα στους κορυφαίους

GEPA-08031443070 - SOPOT,POLEN,08.MAR.14 - SPORT DIVERS, LEICHTATHLETIK - IAAF Hallen Weltmeisterschaften, Stabhochsprung der Herren. Bild zeigt Konstadinos Filippidis (GRE). Foto: GEPA pictures/ Mario Kneisl
GEPA-08031443070 - SOPOT,POLEN,08.MAR.14 - SPORT DIVERS, LEICHTATHLETIK - IAAF Hallen Weltmeisterschaften, Stabhochsprung der Herren. Bild zeigt Konstadinos Filippidis (GRE). Foto: GEPA pictures/ Mario Kneisl INTIME SPORTS

Στο Όσλο συνεχίζονται αύριο οι αγώνες Diamond League και εκεί βρίσκεται και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ στον κλειστό στίβο, Κώστα Φιλιππίδη. Στην Γαλλία Κυριακοπούλου και Γαλαζούλας

Το πρώτο μέρος της σεζόν βρήκε τον παγκόσμιο πρωταθλητή κλειστού στίβου, με γεμάτο πρόγραμμα, καθώς εκτός από την προπόνηση και τους αγώνες είχε και τις εξετάσεις στο μεταπτυχιακό του. Παρόλα αυτά ο Φιλιππίδης είναι σταθερός και δείχνει πως σύντομα θα καταφέρει να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από τα 5,70 μέτρα.

Από τον αγώνα του Οσλο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί, που έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,92 μέτρα. Τον αγώνα της Νορβηγίας επέλεξαν μεταξύ άλλων οι Μάλτε Μορ, Ραφαέλ Χολζντέπε, Γιαν Κουντλίτσα και Ντμίτρτι Σταροντουμπτσεφ. "Από τη στιγμή που είμαστε στον αγώνα σημαίνει πως είμαστε καλά. Κάθε φορά προσπαθούμε για το καλύτερο, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ο Κώστας είναι καλά, απλώς τον τελευταίο καιρό είχε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κυτέας.

Ο Φιλιππίδης μετά το Οσλο, θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων κι από εκεί θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μονάχου. Ο πρωταθλητής μας έχει ξεπεράσει φέτος δύο φορές τα 5,62 μ., ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στα Diamond League με δύο βαθμούς.

Στην Γαλλία Κυριακοπούλου και Γαλαζούλας

Με δύο αθλητές θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην πόλη Άουμπαν της Γαλλίας.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος ο Τάσος Γαλαζούλας στο μήκος και η Κατερίνα Κυριακοπούλου στο ύψος. Οι αθλητές μας θα αναχωρήσουν γα την Γαλλία την Παρασκευή, και θα αγωνιστούν το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ