ΣΤΙΒΟΣ

Γρήγορη κούρσα ο Τσάκωνας

Γρήγορη κούρσα ο Τσάκωνας
INTIME SPORTS

Ο πρωταθλητής των 200μ. Λυκούργος Τσάκωνας πλησίασε τη φετινή επίδοση του στο μίτινγκ της Πράγας. Συνεχίζει με σταθερές βολές ο Μιχάλης Σταματόγιαννης.


Μια ανάσα από το φετινό του ρεκόρ βρέθηκε ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Πράγας. Ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 200μ. με 20.59 (0,3), λίγες ημέρες από το 20.57 της Καλαμάτας και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Νικητής της κούρσας ήταν ο Ντάνι Τάλμπον (Βρετανία) με 20.39 βελτιώνοντας το ρεκόρ διοργάνωσης, ενώ δεύτερος με 20,42 ήταν ο Κάρολ Ζαλέβσκι (Πολωνία) και τρίτος ο Μάθιου (Μπαχάμες) με 20.50.Ο Τσάκωνας θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα στο Ταλίν.

Στην ίδια διοργάνωση θα συνεχίσει τους αγώνες του και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο οποίος πήρε μέρος στο γερμανικό μίτινγκ στην πόλη Ρέλινγκεν, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση με 19,75 μ., σε μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν. Νικητής του αγώνα ήταν ο Ντέιβιντ Στορλ με 21,10 μ. και δεύτερος ο ολυμπιονίκης του Λονδίνου Τόμας Μαγέβσκι με 20.38 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ