ΣΤΙΒΟΣ

Φινάλε με ρεκόρ

Φινάλε με ρεκόρ
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στο κλειστό της Παιανίας. Παρούσα στο Παρίσι θα είναι η Αθανασία Πέρρα

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στο κλειστό της Παιανίας. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα ξεπέρασε τα 5,72μ. κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο Φιλιππίδης είχε σημειώσει επίδοση 5,71μ. στις 12 Φεβρουαρίου σε ημερίδα που είχε διεξαχθεί στο κλειστό στάδιο της Παιανίας.

Εν τω μεταξύ 15 αθλητές θα ταξιδέψουν στο Παρίσι. Στο τριπλούν γυναικών θα λάβουν μέρος εκτός από τις Βούλα Παπαχρήστου και Νίκη Πανέττα, και η Αθανασία Πέρα που έπιασε το όριο συμμετοχής αρχικά με 14,15μ. και στη συνέχεια με 14,20μ.

Η ΕΠΥΑ αποφάσισε να δώσει εισιτήριο συμμετοχής και στον σπρίντερ Άγγελο Αγγελάκη που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 60 μέτρα με 6.69 δευτερόλεπτα.

Επίσης, πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων σημείωσε η Αναστασία Καρακατσάνη στα 3.000 μέτρα. Η αθλήτρια της ΓΕΑ Τρικάλων πραγματοποίησε χρόνο 9:32.33. Από τον Φεβρουάριο του 1990... κρατούσε το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ της Γεωργίας Τσάφου με 9:44.87.

Τέλος, πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν ο Ολυμπιακός στους άνδρες με 71 βαθμούς και η ΑΕΚ στις γυναίκες με 45 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ