ΣΤΙΒΟΣ

Επί κοντώ στο Ζάππειο!

Επί κοντώ στο Ζάππειο!
INTIME SPORTS

Όσοι επισκεφθούν το Ζάππειο το πρωί του Σαββάτου (18/5) θα παρακολουθήσουν αγώνα στο επί κοντώ με τον Κώστα Φιλιππίδη, τον Μπγιορν Ότο και άλλους πρωτοκλασάτους επικοντιστές.

Λίγες μέρες μετά το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ (σ.σ. με 5,82μ. στη Ντόχα και την πρώτη θέση στον αγώνα του Diamond League) ο Κώστας Φιλιππίδης θα υποδεχθεί ορισμένους από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του στο Ζάππειο.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα διοργανωθεί αγώνας αλμάτων μακριά από το στάδιο με τον ΣΕΓΑΣ να ακολουθεί το παράδειγμα χωρών της κεντρικής Ευρώπης.

Ο Φιλιππίδης που συμμετέχει κάθε χρόνο σε τέτοιους αγώνες θα είναι το κεντρικό πρόσωπο. " Είναι πολύ καλό που θα γίνει ένας τέτοιος αγώνα. Είναι θετικό, γιατί αυτή τη φορά θα πάμε εμείς στον κόσμο και δεν θα περιμένουμε να έρθει αυτός σε εμάς. Το σημείο που επιλέχθηκε είναι πολύ όμορφο και νομίζω πως το πρωί του Σαββάτου θα έχει πολύ κόσμο. Σε τέτοιους αγώνες υπάρχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Τον αισθάνεσαι, τον νιώθεις δίπλα σου και αυτό είναι ωραίο για εμάς τους αθλητές. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες, που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα η πίστα", σχολίασε ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα.

Ο Φιλιππίδης αγωνίζεται συχνά σε αγώνες σε δημόσιους δρόμους, σε πλατείες, σε εμπορικά κέντρα, ακόμα και σε μια λίμνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ