ΣΤΙΒΟΣ

Έπεσε η αυλαία για τον Φιλιππίδη

Έπεσε η αυλαία για τον Φιλιππίδη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης ολοκλήρωσε τη φετινή παρουσία του στον κλειστό στίβο με τη δεύτερη θέση σε γερμανικό μίτινγκ με άλμα στα 5,75μ.

Μια πετυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Κώστα Φιλιππίδη. Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής ξεπέρασε τα 5,75 μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Μπαντ Ογενχάσεν στην Γερμανία και κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Γερμανό Μπγιορν Ότο, ο οποίος ανέβηκε πάνω από τα 5,80 μέτρα.

Ο αγώνας έγινε σε εμπορικό κέντρο με τον κόσμο να απολαμβάνει τις προσπάθειες των αθλητών. Ο Φιλιππίδης στον 12ο αγώνα του στη σεζόν προσπάθησε να βελτιώσει και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Μετά τα 5,75 μ. άφησε στα 5,80 μ. και δοκίμασε στα 5,85 μέτρα.

" Τα άλματα του στα 5,85 μ. και αυτή τη φορά ήταν καλά και χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Και αυτός ο αγώνας και η χρονιά πήγε άριστα. Πάμε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Προσπαθούμε να κάνουμε την προσπάθεια μας όσο καλύτερα γίνεται. Ομως δεν είναι εύκολο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις αθλητές αυτού του επιπέδου", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κυτέας. Ο Φιλιππίδης από εδώ και έπειτα θα ξεκουραστεί προκειμένου να ξεκινάει την προετοιμασία για τη θερινή σεζόν και να μπει και πάλι σε αγώνες τον Μάιο. Ο άλτης του Πανελληνίου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,45 μ. και συνέχισε δίχως να χάσει προσπάθειες στα 5,65 μ. και 5,75 μέτρα.

Οσο για τον Οττο, προσπάθησε να κάνει ρεκόρ Γερμανίας, όμως, ο πήχης στα 6,01 μ. δεν του έκανε το χατήρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ